mei01

Gemeentenieuws maandag 1 mei 2017

Op maandag, 01 mei 2017 12:55 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 en 14.30 uur, ds. H. Raveling

 

Verkondiging

Zondag hopen broeder en zuster familie Raveling sr. te gedenken dat ze 60 jaar door de band van het huwelijk verenigd zijn. Hun kleinzoon ds. Mans Raveling zal deze zondag beide diensten te leiden. We hopen voor te gaan in ’s Gravendeel. We wensen elkaar alvast een gezegende zondag. In de ochtenddienst zal de verheerlijking van Jezus op de berg centraal staan. Daarin ligt een soort voorproefje van Pasen. Het thema van de ochtenddienst zal zijn: ‘een hemelse terechtwijzing’. In de middagdienst lezen we in Pekel het vervolg van Markus 9 over de maanzieke jongen. Het thema zal zijn: ‘een les in geloven’.

Allen hartelijk welkom!

Uit de gemeente

De broeders Remko Cannegieter en Harrie Raveling werden tot ouderling verkozen. Broeder Erik van der Laan werd als diaken verkozen. De broeders worden – als de Heere het geeft- bevestigd in de ochtenddienst van 28 mei.

Op 14 mei zal er in de ochtenddienst bediening van de heilige doop zijn. Joëlle Davids en Thijs Plaggenborg zullen het teken van Gods verbond ontvangen.

Deze week is er geen inpakactie, we hopen op 8 mei verder te gaan. Het wachten is op een levering die wat vertraagd is.

Met vreugde vertelden we elkaar dat Gert Reininga in de ochtenddienst van 14 mei belijdenis mag doen in de Hervormde gemeente van Westerlee-Heiligerlee. Hij kerkt alle middagdiensten bij ons en we zijn blij dat we hem mogen steunen in de weg die hij gaat. We hebben samen ook de bewoners van het AZC aan de Heere opgedragen. Het COA besloot tot een sluiting van de locatie in Oude Pekela. Helaas betekent dat voor onze gemeente dat de aanwas van azielzoekers stopt. We wensen allen Gods rijke zegen op hun pad.

 

Agenda

18-5 Pekelder Leerhuis 19.30 uur (thema: ‘de dwaalweg van de Boeddha’)

 

S.P. Roosendaal.

Volg ons ook op Twitter en Facebook: