sept18

Gemeentenieuws maandag 18 september 2017

Op maandag, 18 september 2017 21:22 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 en 14.30 uur ds. S.P. Roosendaal

 

Verkondiging

Vrijdagavond 22 september is er een Gezin/School/Kerkdienst om 19.00 uur in ons kerkgebouw. Samen met de Groen van Prinstererschool vragen we om een zegen over het nieuwe schooljaar. We lezen uit Genesis 29. Het thema van de overdenking zal zijn: ‘leren omzien’.

Zondagmorgen vervolgen we de serie uit het boek Hosea. We hebben geluisterd naar Gods huwelijksaanzoek, Gods trouwbelofte en Gods huwelijksreis. In hoofdstuk 6 lezen we over ‘Gods huwelijksnacht’. Hij komt naar ons toe als de late regen en we mogen Hem kennen zoals Hij is.

In de middagdienst starten we met elkaar een nieuwe serie vanuit Efeze 1. De apostel Paulus schrijft dat we in Christus gezegend zijn met allerlei geestelijke zegeningen. De serie zal daarom heten: ‘Gezegend ben je’. De eerste preek in deze serie behandelt de eerste zegening: uitverkoren in Christus.

Uit de gemeente

We hebben samen gebeden voor Mercy die met haar kinderen naar Emmen is verhuisd. Zij moet morgen (22-9) voor de rechter verschijnen die uitspraak zal doen in haar zaak rond de verblijfsvergunning.

Ons dankgebed was met Erik en Aukje Kloosterhuis die in het huwelijk mochten treden.

We hebben gebeden voor de start van het Bijbelonderwijsseizoen. Deze week komen de jongeren weer voor het eerst bij elkaar. We wensen hen een gezegend seizoen toe uit de Hand van de Heere.

Uiteraard dachten we in onze gebeden ook aan het eiland St. Maarten waar veel (im)materiële schade is.

Dames, meld u voor 23-9 aan voor MOOIJ-dag in de Semsstraatkerk te Stadskanaal. Het thema zal zijn ‘memories’.

Hebt u nog kleding voor de kledingbeurs van oktober? Wilt u die dan in een vuilniszak bij de deur zettten, we komen het graag ophalen! Mocht u dit lezen en ergens in de classis wonen, laat het ons dan weten. U kunt mailen naar diaconie@cgkpekela.nl.

 

Agenda

22-9 GSK-dienst in ons kerkgebouw. Aanvang 19.00 uur

28-9 Pekelder Leerhuis in ons kerkgebouw over de waarde van de nadere reformatie. Ds. de Leeuw van de Julianakapel zal deze avond spreken.

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: