juni20

Gemeentenieuws maandag 19 juni 2017

Op dinsdag, 20 juni 2017 17:22 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

11.00 en 14.30 uur ds. S.P. Roosendaal

 

Verkondiging

Zondag is het afsluitzondag. Om 10.15 uur staat de koffie voor u klaar. Op deze zondag starten we met een nieuwe serie. We beginnen met de lezing uit Richteren 6.

In de ochtenddienst zal de verkondiging op de kinderen gericht zijn. Thema: ‘Gideon, held op sokken’.

In de middagdienst luisteren we met de jongeren naar 1 Korinthe 6. Daar klinkt het advies om niet met een ongelovige te trouwen. Wat moet je met dat advies als er nauwelijks meer een leuke christen in je buurt te vinden is? Met Tinder vind je ze om de hoek, maar in de kerk moet je ze met een lampje zoeken. Is Paulus’ advies nou wel zo handig? En wat betekent dat advies als je verkering hebt met iemand die niet gelooft…?

Uit de gemeente

We hebben zondag gedankt met Anja de Boer, Anna Haaijer, Jasper Sinot en Maike van de Velde. Alle vier ontvingen ze een positief bericht na hun examen: geslaagd! Hoera! We wensen jullie van harte Gods zegen op de vervolgstap. Ga met God!

We hebben gebeden voor mijn vrouw Heleen. Vorige week werd zij wakker met een doof oor en het andere oor had ook gehoorverlies. De medische term is ‘plotsdoofheid’, een volstrekt onverklaarbare aandoening. De KNO-arts heeft zware middelen voorgeschreven om een eventueel virus uit te schakelen. Het lastigste is misschien nog wel de constante piep in haar oor, nooit meer stilte in je hoofd. In het gezin betekent dat: niet schreeuwen, geen mes op je bord laten vallen en nog veel meer. We bidden dat de Heere herstel en geduld geeft.

 

Agenda

30-6 Huwelijksbevestiging Jeroen Westra en Marleen Veldkamp (19.00 uur)

1-7 Gemeentedag met een fietstocht en aansluitend buffet (13.00 uur)

9-7 Beachdienst bij het Heeresmeer om 11.00 uur

21-7 Huwelijksbevestiging Bastian Geertsema en Doreen Hillenga (19.00 uur)

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: