juni27

Gemeentenieuws maandag 26 juni 2017

Op dinsdag, 27 juni 2017 20:21 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 ds. S.P. Roosendaal en 14.30 uur ds. G. Huisman

 

Verkondiging

We lezen samen uit het vervolg van Richteren 6. Gideon begaat een heldendaad in opdracht van God. Hij is niet bang en hij hakt de paal van Baäl om. Nou ja, bang? Hij doet het voor de zekerheid wel ’s nachts. Thema van de preek: ‘Gods held verlost in het donker’.

Uit de gemeente

We mochten op afsluitzondag beginnen met een vreugdevolle mededeling. In het gezin van John en Sandra Holsteen is een dochter geboren. Haar naam is Leah. Moeder en dochter mochten weer thuiskomen uit het ziekenhuis. We wensen hen Gods zegen over hun gezin en over de opvoeding van Leah.

We mochten ook twee huwelijksjubilea vieren. Br. en zr. Lammert en Lineke Sligter mochten gedenken dat zij zaterdag 24 juni 40 jaar door de band van het huwelijk verenigd zijn. Een groot feest met kinderen en kleinkinderen.

Br. en zr. Johan en Leny Cannegieter waren 22 juni jl. 45 jaar getrouwd. Met hen mochten we de dienst beginnen met de woorden van Opwekking 733 ’10.000 redenen tot dankbaarheid’. Heerlijk als je het samen zo mag ervaren en je zegeningen mag tellen. We feliciteren beide echtparen en we wensen hen Gods rijke zegen toe!

Sha’ab Salehi mocht belijdend lid van onze gemeente worden. Bovendien heeft de gemeente Pekela hem afgelopen week toestemming gegeven om in Nieuwe Pekela te blijven wonen. We wensen hem Gods nabijheid toe en we baden voor zijn vrouw die nog in Iran verblijft.

We hebben samen ook voor mijn vrouw Heleen gebeden. Helaas hebben de medicijnen niet de gewenste uitwerking gegeven. Gelukkig kon ze de ochtenddienst bijwonen, maar daarna was ze ook compleet versleten. We moeten op zoek naar een nieuw levensritme waarin de handicap van plotsdoofheid een plekje krijgt. Tegelijk blijven we uitzien naar de God van onze redding, naar de God die hoort (Micha 7:7).

 

Agenda 30-6 Huwelijksbevestiging Jeroen Westra en Marleen Veldkamp

1-7 Gemeentedag, graag ook opgeven voor de fietstocht en de BBQ

21-7 Huwelijksbevestiging Bastian Geertsema en Doreen Hillenga

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: