juli04

Gemeentenieuws maandag 3 juli 2017

Op dinsdag, 04 juli 2017 16:39 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 en 14.30 uur ds. S.P. Roosendaal

 

Verkondiging

We vervolgen onze serie over Gideon. Hoofdstuk 6 liet zien dat hij een held op sokken is die in de nacht zijn heldendaad uitvoerde. God leert Gideon meer en meer op Hem vertrouwen. Daarom krijgt hij een teken. Dat teken vertelt ons iets over de manier waarop Gods zegen tot Israël komt. Is Gideon hier nou een twijfelaar, omdat hij voor de tweede keer een teken vraagt? Je hoort het zondag!

In de middagdienst gaan we verder met een paar korte brieven uit het NT. Aan de beurt is 2 Johannes. Het thema zal zijn: ‘liefde in waarheid’. Hartelijk welkom. Beide diensten worden opgenomen door Radio Westerwolde.

Uit de gemeente

We hebben zondag in onze gemeente twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Vanuit de CGK van Winschoten vonden Anne en Jacinta Doornbos de weg naar onze gemeente. We wensen hen samen een gezegende tijd in onze gemeente.

We hebben samen gedankt voor de huwelijksbevestiging van Jeroen Westra en Marleen Westra-Veldkamp. We wensen hen Gods zegen op hun huwelijkspad toe.

We hebben gebeden met broeder Bram Koerts. Hij moet deze geholpen worden aan zijn keel omdat er een ontsteking in de amandelen is die steeds terugkeert. We wensen Bram herstel en genezing toe. Fijn dat hij ook dit jaar weer het evangelie mocht doorgeven op de openbare basisscholen in Nieuwe en Boven Pekela.

Ons gebed was er ook voor de kleine Jowi Meijer. Hij moet deze week aan neus- en keelamandelen geholpen worden. We wensen hem met zijn papa en mama Gods nabijheid toe.

We hebben ook voor Heleen gebeden. Zij kreeg de afgelopen week te maken met spierverlammingen door de zware prednisonkuur. Het middel heeft de kwaal niet weggenomen. De plotsdoofheid is er nog. We zijn dankbaar voor de gebeden in de gemeenten en vertrouwen dat de Heere het goede zal geven.

We hebben gebeden voor en meegeleefd met br. J. Rozema(Onstwedde). Vanwege zijn hartproblemen is verder onderzoek nodig. We wensen hem en zijn gezin Gods zegen toe in deze periode.

Vanuit het AZC bezoeken ons ook weer verschillende gasten. Een broeder uit Iran kreeg een negatief bericht van de IND, hij is er erg verdrietig onder.

We bidden voor Gift (Nigeria) en Hélèna (Rusland) die voor het eerst een zondag met ons vierden.

Allen die op vakantie zijn of de komende week gaan wensen we Gods veilig geleide! De Bewaarder van Israël sluimert of slaapt niet.

 

Agenda

21-7 Huwelijksbevestiging Bastian Geertsema en Doreen Hillenga (19.00 uur).

1-9 Huwelijksbevestiging Arjen Spoelstra en Nelleke Haaijer

8-9 Huwelijksbevestiging Jetse Woltjer en Nienke van Dijk

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: