Onze Kerk 

"Op elke site waar Ik Mijn Naam laat noemen, zal Ik tot je komen en je zegenen". (God de Heer, in het Bijbelboek Exodus 20 vers 24b)


Welkom op de site van onze kerk!

Op deze site noemen we graag de Naam van God. Hij is onze Heer. Daarmee bedoelen we dat de God die alles heeft gemaakt het belangrijkste is in ons leven. Zelfs ‘onze kerk’ is van Hem.

 

Wie is Hij? God (de Vader) heeft de wereld gemaakt waarop jij leeft. Jammer genoeg kiezen we er met elkaar voor om van deze wereld een puinhoop te maken. Dat de dingen stuk gaan die God goed heeft gemaakt, merk je ook in je eigen leven. Als God jouw Heer wordt, wil Hij je leven weer herstellen. In onze kerk geloven we dat Hij voor ons als een Vader zorgt.

Jezus is de Zoon van God. God de Zoon (Jezus) kwam

 

naar de aarde om de band te herstellen tussen God en zijn mensen. Daarvoor moest Hij zelfs sterven aan het kruis. Toen Jezus dood was, stond Hij na drie dagen op. In ‘onze kerk’ geloven we dat Jezus leeft en dat je een relatie met Hem kunt hebben.

God houdt van mensen. Daarom stuurde Hij Jezus. Maar… Hij laat die mensen niet zoals ze zijn. God wil jou vernieuwen en helemaal gaaf maken. Hij doet dat door zijn Heilige Geest. In onze kerk bidden we daarom tot God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

Volg ons ook op Twitter en Facebook: