apr16

Afscheid fam. Roosendaal.

Op maandag, 16 april 2018 19:19 CATEGORIEËN // Nieuws

Afscheidsavond familie Roosendaal.

Voor komende vrijdag 20 april staat de afscheidsavond voor de familie Roosendaal gepland. De kerkenraad zal aan het eind van deze avond namens de gemeente de familie Roosendaal een cadeau aanbieden.

Mocht u ook zelf graag op persoonlijke titel een afscheidscadeau willen geven is daar de gelegenheid voor.

Om echter te voorkomen dat zich een lange rij gaat vormen en dit, het toch al strakke programma in de war kan gooien, hebben wij enkele spelregels opgesteld. Er is een programma gepland waarin de verschillende verenigingen een bijdrage gaan leveren. Met het geven van de eventuele cadeaus met de bijbehorende wensen dreigt het anders misschien zeer laat te worden. Wij willen voorkomen dat de avond een te grote aanslag op het welzijn van ons predikantsgezin maakt.

Omdat het al een behoorlijk intensieve avond lijkt te worden voor de familie Roosendaal willen wij u vragen om de spelregels in acht te nemen.

Omdat zondagmiddag de officiële afscheidsdienst gehouden wordt is er na deze dienst gelegenheid voor iedereen om met een handdruk en enkele woorden afscheid te nemen. Graag zouden wij u daarom willen vragen om uw cadeau met uw naam erop en een eventuele persoonlijke boodschap, tekst of iets dergelijks op de daarvoor bedoelde cadeautafel neer te leggen. De familie Roosendaal heeft dan zaterdag rustig de gelegenheid de cadeaus uit te pakken. Wij denken dat, door het op deze wijze te organiseren, het door u gegeven cadeau meer tot zijn recht komt dan dat het dit zou doen als er een rij achter u staat te wachten op hun beurt. Wij hopen dat u begrip hebt voor de wijze waarop wij dit denken te moeten organiseren.

 

Afscheidsdienst ds. S.P. Roosendaal

De kerkenraad vraagt of u wilt overwegen volgende week zondagmiddag 22 april zoveel mogelijk, als dit mogelijk is, zonder uw auto bij de kerk te komen. Er worden veel gasten verwacht en het zal anders voor de gasten lastig zijn een parkeerplaats in de buurt van de kerk te vinden. Mocht u toch om goede redenen wel met de auto naar de kerk komen zou u misschien kunnen overwegen de auto een stuk verderop te parkeren.

Uiteraard geldt dit niet voor diegenen die slecht ter been zijn. Wij hopen dat we mogen rekenen op uw begrip en danken u bij voorbaat voor uw medewerking. Na de dienst is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Voordat u naar huis gaat hebt u nog de gelegenheid om afscheid te nemen van Peter en Heleen.

Volg ons ook op Twitter en Facebook: