okt16

Gemeentenieuws maandag 16 oktober 2017

Op maandag, 16 oktober 2017 08:53 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

 

9.30 en 14.30 uur ds. J. Sijtsma

Uit de gemeente

Komende week is het herfstvakantie. We kijken dankbaar terug op de start van het seizoen. Wat zijn er al veel zegenrijke dingen gebeurt.

We danken de Heere dat Leah Holsteen het teken van de heilige doop mocht ontvangen. We wensen John en Sandra Gods nabijheid in de opvoeding.

Uit de CGKv van Veendam kwam zr. van der Zee naar ons over. Haar adres is: Clockstede kamer 112. Fijn dat zij het nog op kan brengen om in de middagdiensten bij ons te zijn in de kerk. We wensen haar een goede tijd in onze gemeente toe.

Door de kerkenraad werden de broeders Maurits Langeler en Harry Sterenborg op tweetal gezet voor de vacature van ouderling. Zondag mag er gestemd worden, we bidden daarbij om de leiding van de Heilige Geest.

Broeder Shahab heeft een huis in Pekela toegewezen gekregen. Met elkaar mogen we wat spullen verzamelen zodat hij daar goed kan wonen. We wensen Shahab Gods rijke zegen op zijn nieuwe woonplek toe.

We hebben gedankt met broeder Harry Fleurke. Hij mocht weer thuiskomen uit het ziekenhuis. We wensen hem een goed verder herstel toe en Gods zegen samen met Janny. Wilt u alvast de dankdag noteren in uw agenda? Die zal op woensdagavond 1 november zijn om 19.30 uur. We hopen dan uit Jakobus 2 te lezen.

 

Agenda

19-10 Pekelder leerhuis (19.30 uur): ds. op ’t Hof over zending vanuit Nederland.

31-10 Hervormingsavond (19.30 uur): ds. N.F.L. de Leeuw (Julianakapel)

1-11 Dankdag (19.30 uur) ds. S.P. Roosendaal

3-11 huwelijksdienst Martin en Marije in de watertoren in Groningen

10-11 huwelijksdienst Echin en Anne (16.00 uur in ons kerkgebouw)

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: