mrt26

Gemeentenieuws maandag 26 maart 2018

Op maandag, 26 maart 2018 16:25 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

30-3> 19.30 uur ds. S.P. Roosendaal

1-4> 9.30 uur ds. S.P. Roosendaal en 14.30 uur ds. J. Oosterbroek

2-4> 10.00 uur ds. S.P. Roosendaal (met Bapt. in Herv. kerkgebouw)

 

Verkondiging

Op Goede Vrijdag ontmoeten we in het Markusevangelie een man met een bijzondere opdracht. Hij heet Simon. Hij wordt een kruisdrager tegen wil en dank. De manier waarop Simon Goede Vrijdag viert, is de manier om te ervaren wat ‘Jezus volgen’ betekent.

Op Paasmorgen lezen we samen Markus 16. Jezus verschijnt drie keer. Zijn verschijningen laten ons zien wat we met Pasen nodig hebben.

Op Tweede Paasdag lezen we uit 1 Korinthe 15. In vers 49 staat dat we het beeld van het hemelse zullen dragen zoals we het stoffelijke hebben gedragen. Dat lijken ingewikkelde woorden, maar het is een prachtige belofte die het leven hier en nu volle gewicht toekent. Komt u ook op Tweede Paasdag? Het gospelkoor Eliata zal ons dienen met hun liederen.

Uit de gemeente

We mochten danken met br. Jonker die weer thuis is gekomen uit het ziekenhuis na een operatie aan zijn halsslagader. Hopelijk mag hij spoedig herstellen. We bidden hem en zijn vrouw Gods zegen toe.

Zr. Buist mocht terugkeren na een revalidatieperiode. We wensen ook haar de nabijheid van de Heere toe in de weg die ze mag gaan.

Ronald Koops wacht op een plek in Beatrixoord. Hij is zolang opgenomen in Winschoten. We wensen hem en Jannie sterkte en zegen toe.

Ons gebed is er voor Jowi Meijer die al enkele weken tobt met virussen. We bidden om bescherming voor zijn lichaam en hopen dat hij spoedig mag opknappen.

Zr. Schuring is in Veenkade verhuisd van kamer 113 naar kamer 116.

 

Kinderkoor

Op zaterdag 7 april organiseert het kinderkoor ‘De Kleine Parels’ een avond waarin je met beeld en geluid meegenomen wordt door de grote gebeurtenissen uit de geschiedenis. Het project draagt als titel: “Volg jij Hem?!” De kinderen van het kinderkoor zingen liederen afgewisseld met beelden waarin je meegenomen wordt in de hoofdzaken uit de Bijbel. Ben je benieuwd en wil jij je laten verrassen? Op deze avond is iedereen welkom! Kijk en geniet mee op zaterdag 7 april! De avond begint om 19.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur) Het programma duurt ongeveer een uur. Toegang is gratis! Meer informatie? Neem dan contact op met het kinderkoor door een mail te sturen naar kinderkoordekleineparels@gmail.com

 

Agenda

29 maart> Seniorenmiddag met Paasviering (inloop 14.30 uur)

29 maart> 19.30 uur: gebedsuur in Champ Clarck

4 april> kerkenraadsvergadering aanvang: 19.30 uur

7 april> Avond met de ‘kleine parels’ aanvang: 18.30 uur

12 april> pastorale cursus 3 (19.30 uur)

20 april> afscheidsavond fam. Roosendaal

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: