nov27

Gemeentenieuws maandag 27 november 2017

Op maandag, 27 november 2017 17:52 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 en 14.30 uur ds. S.P. Roosendaal

 

Verkondiging

Op de eerste adventszondag starten de serie ‘Met een ezel naar Bethlehem’. We lezen Numeri 22: 22-35. Bileam is een ziener, maar de Heere laat hem zien dat hij geen enkel inzicht heeft als de Heere zijn ogen niet opent voor de Ster uit Jakob.

In de middagdienst vervolgen we de serie leerdiensten ‘Gezegend ben je…’ met de zesde zegening uit Efeze 1: 11-12, getiteld ‘Gods erfgenaam’.

Iedereen hartelijk welkom.

Uit de gemeente

Er is een nieuwe gemeentegids beschikbaar, die vindt u op de tafel in de hal. De vervaardiging ervan leverde duidelijkheid op ten aanzien van de betrokkenheid van een drietal doopleden van de gemeente. Dhr. H.J. Brouwer, dhr. H.T. Meijer en Mw. G. Norder-Moorlag bedankten als dooplid voor onze gemeente. In onze gebeden hebben we hun namen genoemd en vertrouwen we op de hemelse Vader Die roept en getrouw is.

De zondagsschool zal een inzameling houden voor de boekjes die met het Kerstfeest worden uitgereikt. Fijn om als gemeente daaraan bij te dragen, zodat elk kind een boekje kan ontvangen.

Op 8 december start om 17.00 uur een gezellige Kerstmarkt in de gebouwen bij de kerk. U bent natuurlijk hartelijk welkom om daar de maaltijd te nuttigen die tegen een klein bedrag te verkrijgen is.

Wilt u af en toe bewoners van de Clockstede naar de kerk rijden op zondagmiddag, laat ons dat weten zodat we een rooster kunnen maken.

We ontvingen een beroep uit de gemeente van Lelystad. Wilt u het beroepingswerk ook in uw gebeden meenemen. De Heere zal ons de weg wijzen.

 

Agenda

8-12 Kerstmarkt (aanvang 17.00 uur)

14-12 Pekelder Leerhuis over het Jobslijden van de 21e eeuwse mens (19.30 uur)

21-12 Kerstmiddag met onze senioren (14.30 uur)

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: