okt30

Gemeentenieuws maandag 30 oktober 2017

Op maandag, 30 oktober 2017 14:31 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten zondag 5 november:

9.30 en 14.30 uur ds. S.P. Roosendaal

 

Verkondiging

In de ochtenddienst vieren we samen het heilig avondmaal. We lezen dan uit Jakobus 3 waar het gaat over de tong waarmee je een zegen kunt voortbrengen en een vloek. Het is te horen aan de tong waarmee we de Heere loven. Kom en proef dat de Heere goed is!

In de middagdienst vervolgen we de serie over de zegeningen uit Efeze 1. Aan de beurt is de vierde zegening: verlossing door Zijn bloed naar de rijkdom van Zijn genade.

Welkom!

Uit de gemeente

Ons dankgebed was met de broeders Johan van der Werf en Jan Westra die beiden weer terug mochten komen uit het ziekenhuis. We wensen hen en hun gezin Gods zegen toe. Jeroen Westra kwam enthousiast terug uit Roemenië. Voor hem volgt verwerking van wat hij daar zag en een tijd van nieuwe plannen maken, samen met zijn vrouw Marleen.

Jan van der Laan verhuist naar Genemuiden. Hij heeft daar werk gevonden en woonruimte. We wensen Jan van harte Gods zegen op deze nieuwe stap.

12 november zal er een nieuwe stemming gehouden worden voor ouderling. De broeders Langeler en Sterenborg staan op tweetal.

Op 25 november zal er weer een schoonmaakactie in onze kerk zijn. Opgave bij zr. Trijnie Braam.

 

Agenda

3-11 om 18.00 uur huwelijk Martin van de Woude en Marije Braam(Watertoren Groningen) 10-11 om 16.00 uur huwelijk Echin Medema en Anne Eelsing in ons kerkgebouw.

18-11 Kledingbeurs in ons kerkgebouw (10.00 uur)

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: