nov06

Gemeentenieuws maandag 6 november 2017

Op maandag, 06 november 2017 17:43 CATEGORIEËN // Nieuws

Kerkdiensten:

9.30 uur ds. J. Sijtsma

 

14.30 uur ds. A.C. van der Wekken

Uit de gemeente Vrijdag (10-11) vragen we om 16.00 uur met elkaar een zegen over het huwelijk van Echin Medema en Anne Eelsing. Tijdens deze dienst lezen we samen Psalm 19. Zondagmorgen zal er na de ochtenddienst een stemming gehouden worden in de kerkzaal voor het ambt van ouderling. De broeders Harry Sterenborg en Maurits Langeler staan op tweetal. We bidden dat de Heere de vergadering zegenen zal.

Dankbaar zijn we voor de opbrengst van de dankdagcollecte: 2305,95 euro.

Zr. Grietje Knevelbaard moest met een longembolie worden opgenomen in het ziekenhuis van Stadskanaal. Gelukkig mocht ze afgelopen zaterdag weer thuiskomen. Wel zijn er zorgen over haar longen. Ze zal daarom onder controle blijven. We wensen haar en haar man Gods zegen toe.

Br. Johan van de Werf moest opnieuw naar het ziekenhuis, maar mocht maandag ook weer naar huis. We bidden om duidelijkheid over zijn situatie en om gezondheid voor zijn lichaam.

Br. Maurice Hulzebos moet de komende maanden onderzoeken ondergaan in verband met de diabetes. We bidden voor hem om sterkte en kracht van de Heere. Hij gaat altijd met ons mee naar het ziekenhuis en Hij vergist Zich nooit!

Zr. Marcha Braam heeft last van bekkenproblemen. Het kindje blijkt al een stuk te zijn ingedaald. Het vraagt om rust te houden, dit laatste stuk van de zwangerschap. We bidden voor Marcel en Marcha om Gods nabijheid in deze weg.

Zr. Fineke Vriese werd opgenomen voor een heupoperatie. Die werd succesvol uitgevoerd, maar het vraagt wel om een periode van herstel en daarom is ze opgenomen in Oldwolde (Ceder 1, k33).

Er is weer een prachtige Grunneger metworstenactie. Op de intekenlijst in de hal kunt u aangeven welk pakket u graag zou willen.

 

Agenda

18-11 Kledingbeurs in ons kerkgebouw (start 10.00 uur)

25-11 Schoonmaken kerkgebouw: er hangt een opgavelijst in de hal van de kerk!

 

S.P. Roosendaal

Volg ons ook op Twitter en Facebook: