Online Kerkdiensten CGK Pekela

Zoals bekend worden de kerkdiensten gecanceld vanwege het coronavirus. Toch willen wel ‘diensten’ beleggen in de komende drie weken. Diensten die je thuis kunt meeluisteren (en hopelijk kunt bekijken) via het internet.

Door de week kun je met een leesrooster uit de Bijbel lezen en zo Gods stem verstaan én je voorbereiden op de volgende zondag. Zo zijn we als gemeente, hoewel niet fysiek bij elkaar, toch met hetzelfde Woord bezig.

De meditaties die de komende drie zondagen gehouden worden, zullen uiteraard te maken hebben met de uitbraak van het virus. Wat kunnen we leren van God over een tijd als deze? Gelukkig heel veel!

In eerste instantie zullen we gewoon via kerkomroep.nl de diensten streamen, maar houd de website in de gaten als we hierin andere oplossingen vinden. Wellicht dat we vanwege de verwachte drukte op kerkomroep.nl de dienst via onze of een andere website zullen aanbieden, live of op een later tijdstip.

Hou deze website en/of Facebook dus in de gaten voor het Bijbelleesrooster (vanaf maandag) en andere updates. En zorg er voor dat de gemeenteleden die geen toegang hebben tot internet ook voorzien worden van beschikbare informatie (print het uit en doe het in de brievenbus)!