Meditatie van de online kerkdienst 15 maart

Afgelopen zondagochtend hebben we vanwege het Coronavirus een ‘online kerkdienst’ gehad. We zijn dankbaar dat de dienst goed te volgen was via kerkomroep.nl. De hele dienst is dan ook te beluisteren via deze site of via het bericht hieronder.

We hebben er echter ook voor gekozen om alleen de meditatie online te zetten om hem nogmaals terug te luisteren. Deze is hieronder te zien.

Veel zegen bij het (terug)kijken van de meditatie en het lezen van het Bijbelleesrooster dat vanaf maandag op de website en via Facebook te volgen is.

Fijn dat je kijkt naar deze meditatie. We hopen dat het niet in de plaats van, maar aanvullend zal zijn voor je betrokkenheid bij je eigen kerk. Mocht je nu niet betrokken zijn bij een kerk, dan willen we je dat van harte aanraden!

God leert ons dat we samen de breedte, hoogte en diepte van Jezus’ liefde kunnen ontdekken, we hebben elkaar nodig om onze gaven in te zetten en Jezus beter te leren kennen, en dat is machtig mooi!

Mocht je in (de buurt van) Nieuwe Pekela wonen dan ben je van harte welkom om eens een dienst van ons te bezoeken (wanneer dat weer mogelijk is). Neem ook gerust contact op!

Eén antwoord op “Meditatie van de online kerkdienst 15 maart”

Reacties zijn gesloten.