Kinderdienst 21 juni 2020

Aanstaande zondag houden we onze eerste online kinderdienst! Yeah! We hebben mooie liederen uitgekozen, een spannend én leerzaam Bijbelverhaal en een stripboek om mee te kijken en schrijven. De dienst wordt echt te gek! bekijk het filmpje maar eens…

Als het goed is krijgen de kinderen van de zondagschool het stripboekje thuisbezorgd. Mocht dat op zaterdag nog niet gebeurd zijn, stuur dan even een berichtje naar Bram Koerts.

Maar wat als jij en je (klein)kind niet naar onze zondagschool gaat en je tóch samen de dienst wilt beleven, het liefst ook met een stripboekje (lid of geen lid)? Precies daarvoor hebben we wat extra stripboekjes besteld! Mocht je dit willen laat het dan ook even weten aan Bram Koerts (op = op).

Het stripboekje zal zaterdag ook te downloaden zijn op deze website. En mocht het nu onverhoopt niet lukken om een stripboekje te bemachtigen, wees niet bang, de dienst is ook prima te bekijken zonder het stripboekje.

De dienst is hier (vanaf zondag 21-6-2020) te bekijken.

Meer informatie over een ‘stripboekpreek’ vind je hier.