Opgave komende diensten

Aanstaande zondag, 1 november, vindt de bevestigingsdienst van nieuwe ambtsdragers plaats. Voor deze ochtenddienst zijn de gemeenteleden van de groep A-K uitgenodigd.

Zit u in de groep A-K en wilt u de dienst bezoeken? Zou u een email willen sturen naar opgave@cgkpekela.nl en het aantal personen doorgeven? Zo kunnen de overgebleven plaatsen aangeboden worden aan gemeenteleden uit de groep L-Z, die graag deze dienst willen bezoeken.

Zit u in de groep L-Z en zou u graag de bevestigingsdienst willen bezoeken? Er zal een klein aantal plaatsen beschikbaar zijn. Wilt u graag aanwezig zijn, kunt u een email sturen aan opgave@cgkpekela.nl. Zou u het aantal personen per mail kunnen aangeven? Het zullen waarschijnlijk slechts een paar plaatsen zijn, dus op=op.


Woensdag 4 november wordt om  19.30 een dankdienst gehouden voor gewas en arbeid, waarin broeder Bram Koerts hoopt voor te gaan. Hiervoor zijn alle gemeenteleden uitgenodigd. Ook hierbij is wel het verzoek om dit per email aan te geven (opgave@cgkpekela.nl) in verband met de beschikbare plaatsen.