Student S. Bulten

Student Sjors Bulten is getrouwd met Jantine, heeft 2 kinderen en woont in Enschede. Hij heeft eerst volledig de pabo afgerond en heeft een half jaar voor de klas gestaan. Daarna is hij begonnen met een studie Theologie. In deze studie van 4 jaar is het verlangen gegroeid om predikant te worden, dus is hij daarna begonnen met de studie tot predikant in Apeldoorn. Hij hoopt als predikant veel gebruik te kunnen maken van de wisselwerking tussen pastoraat / catechese en prediking. Hij geeft aan met vreugde te zijn voorgegaan in Pekela.

Student Sjors Bulten is in 2020 4x bij ons voorgegaan. Deze diensten zullen teruggeplaatst worden op de website, zodat deze gemakkelijk zijn terug te luisteren. De komende 2 weken gaat hij niet voor i.v.m. voorbereidingen voor zijn examen op 16-12-2020. Op 20-12-2020 zal hij ’s morgens voorgaan in Enschede en ’s middags in Mussel. Op 10-01-2021 gaat hij ’s morgens en ‘s middags voor in Nieuwe Pekela. 

Kijk hier de diensten van student Bulten terug