Clubs

Graag willen wij ons als jeugdclubs ook even voorstellen. Op het moment mogen we eindelijk gaan genieten van een heerlijke verdiende vakantie en daarbij ook van het mooie weer. Wij als clubleiding zijn al weer druk bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen!

We kunnen jullie nu al vertellen dat er leuke dingen op het programma staan! In het nieuwe seizoen gaan we het wat anders aanpakken dan jullie van ons gewend zijn, want wij als leiding gaan alle onderwerpen maken.

Elke woensdag worden jullie om 19.00u verwacht bij de kerk. Club is afgelopen om 20.15uur. Als wij activiteiten hebben kunnen deze tijden wat afwijken, maar hier wordt je van te voren van op de hoogte gesteld. Als club hebben wij ook een club app waarin we ook altijd dingen vermelden. Als je een keer niet kunt komen dan horen wij dit graag via de club app of door middel van een telefoontje naar één van de leiding. Heb je zelf nog geen telefoon dan kunnen je ouders hun telefoonnummer doorgeven en kunnen we deze toevoegen aan de app.

Zoals jullie misschien wel hebben gezien in het kompas proberen we recepten te verzamelen die we kunnen bundelen in een boekje. Dit boekje willen we graag tegen een kleine vergoeding gaan verkopen zodat we wat centjes hebben om leuke activiteiten te doen met club. Samen kunnen we er hele mooie receptenboekjes van maken!

Club vraagt ook een contributie van 30 euro per seizoen waarbij het derde kind gratis is. Voor clubkamp betaal je 15 euro aan kampgeld. Je ouders mogen dit bedrag overmaken op NL91 INGB 0000 9673 15 t.n.v. Chr. Geref. Kerk te Nieuwe Pekela, onder vermelding van `Contributie jeugdclubs (NAAM). Graag hebben we alle contributie binnen voor december, zo kunnen we de kampeerboerderij op tijd betalen. Het kamp staat trouwens al vast op 24, 25 en 26 mei, we gaan weer naar de Riegheide in Schoonoord. Zetten jullie ouders dit alvast op de kalender? 😉

Zondag 9 september is alweer de startzondag. Na de middagdienst brengen wij samen met de jeugdvereniging bloemen rond bij de oudere gemeenteleden. Daarna gaan we samen eten. In de startweek zelf hebben we als club op de woensdag een activiteit. We hebben een bingoavond met leuke prijzen! Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte uitgenodigd! Na de startweek starten we met het nieuwe seizoen en kunnen jullie aan de hand van het rooster zien welke onderwerpen we gaan behandelen.

We hopen op je komst en voor nu een hele fijne vakantie!!!

De clubleiding,

Gerlies Mijer, Geert Raveling, Elisabeth Eelsing, Marcel Braam, Jacobine Plaggenborg, Nienke Woltjer en Yvonne Cannegieter