Jeugdvereniging

De zondagochtenden, iets om naar uit te kijken! Eerst samen naar de kerkdienst en daarna een ontmoeting als jeugd met elkaar.
Onder het genot van een kopje koffie beginnen wij zo rond de klok van 11 uur met de jeugdvereniging.
Het is een moment van ontmoeten, praten en leren met elkaar. Het programma is wekelijks ongeveer hetzelfde.

Samen starten wij met het zingen van een lied, één van de jeugdleden begeleidt dit muzikaal. We vragen of God bij de ochtend aanwezig wil zijn. Of hij tot ons wil spreken door de Bijbel heen.
De Bijbel is het uitgangspunt, elke zondag opnieuw. Er wordt een thema behandeld door 1 van de jeugdleden. Deze bespreken wij met elkaar en we denken er in kleine groepen verder over na.

Doelstelling elke week weer is om in gezelligheid met elkaar God te ontmoeten en dingen van Hem te leren zodat wij toegerust de week in mogen gaan.

Naast elke zondagochtend de jeugdvereniging zijn wij ook aangesloten bij Refolution Groningen. Alle jeugdgroepen uit de omgeving zien elkaar op aparte avonden waarin we op een ontspannende manier elkaar leren kennen.

Ben je geïnteresseerd of gewoon benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat? Kom dan een keer langs of neem contact op met Dennis Westra (06-12089300)