Verdieping

Leesrooster Galatenbrief

Onderaan staan de linken naar de gedeelten die je per week kunt lezen of download hem hier. Lees eerst de nu volgende korte uitleg.

Er zijn twee leesroosters die je kunt lezen in de weken dat de prekenserie uit de Galatenbrief plaats zal vinden. Van 6-27 februari zal er tijdens de ochtenddiensten een gedeelte uit de Galatenbrief centraal staan. Je kunt een kort leesrooster volgen waarbij je in 4 weken alleen de Galatenbrief leest of het uitgebreidere ‘context leesrooster’ waarbij je naast de brief zelf ook andere Bijbelgedeelten leest om zo meer over de context te weten te komen, zodat je het beter begrijpt. Afhankelijk van je tijd of wat je wilt kun je kiezen voor om het eerste of tweede leesrooster te volgen.

Beide leesroosters hebben 5 leesdagen per week. Vanaf week 2 staat er elke week ook een reflectievraag. Deze kun je meenemen gedurende de week of er een 6e dag mee invullen. Het is verstandig om deze reflectievraag met anderen te bespreken, wellicht met je kring of gezin. Na de 4e preek volgen in week 5 alleen nog enkele reflectievragen. Wellicht kun je dan ook met een van de Bijbelleesroosters beginnen die bij week 2 te vinden zijn.

Hieronder kun je per week de leesroosters vinden.